Betalingsterminaler/ Alt du behøver å vite om oss

Med noen av markedets mest moderne betalingsterminaler kan vi tilby deg et system som er enkelt både i bruk og installasjon. Du velger selv om du ønsker en stasjonær eller en mobil betalingsterminal. De fleste nye modellene er klargjort for kontaktløs betaling og kan enkelt integreres med et kassaapparat.

En av våre mest populære betalingsterminaler er den mobile VX690 fra Verifone. Den er en av produsentens nyeste og mest moderne modeller med fargeskjerm, lav vekt og et batteri med en enestående kapasitet. At den i tillegg er hurtig og enkel i bruk sørger for at dette er en av våre bestselgere.

For å sikre raske og sikre transaksjoner til lave og forutsigbare priser, er dette en betalingsterminal som leveres med GPRS-kommunikasjon. Med en integrert betalingsterminal til kassepunktet kan man enkelt unngå feilslag ved at beløp skal tastes to ganger, man printer kun ut en kvittering til kunden og kan ekspedere kunder hurtigere.

 

Kasse og Butikkdata har siden 1991 distribuert og markedsført Casio kassasystemer i Norge. Vi tilbyr hurtig support og yter vårt aller beste for at våre kunder får betalingsterminaler og systemer som fungerer optimalt i forhold til de individuelle behov. Her på våre nettsider ligger det også en rekke instruksjonsvideoer for oppsett av de ulike modellene.

Vi har også en lang rekke produkter som uten store problemer kan programmeres for å passe akkurat dine behov uansett formål, bransje eller brukergruppe. Med lang erfaring har vi veldig god kunnskap om våre produkter og kan derfor hjelpe deg til å finne en betalingsterminal som passer ditt behov.

Har du spørsmål om noen av våre betalingsterminaler er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Ring oss idag +47 66 77 80 30 eller send en e-post til firmapost@kbd.as

Vi prøver å yte best mulig service til alle våre kunder for å gjøre deres opplevelse så god som mulig

Noen av våre kunder

Kopirett © 2013 & Alle rettigheter reservert av Aktiv1 AS