Bookingsystem med mange funksjoner/ Alt du behøver å vite om oss

En travel og veldrevet restaurant behøver alltid et bookingsystem som fungerer stabilt over tid og som er brukervennlig i daglig drift. Med easyTableBooking får din restaurant et bookingsystem som ikke bare er et av markedets beste, men også et av de rimeligste.

Systemet er fleksibelt lagt opp slik at det kan programmeres på forskjellige måter, alt etter restaurantens behov. Det er enkelt å sette opp og er kompatibelt med PC, iPad, iPhone og de fleste andre etablerte plattformer med tilgang til internett. I en travel restaurant er det ofte forstyrrende å måtte ta bordbestillinger på telefonen under åpningstid, men med vårt bookingsystem kan dine sultne gjester selv booke et bord på din nettside eller facebook-side.

easyTableBooking kan ta i mot og behandle reservasjoner hele døgnet, systemet finner automatisk ledige bord ved booking og gjesten mottar en SMS-bekreftelse ved booking, samt påminnelse før besøket. Du oppretter enkelt ubegrensede antall bord og lokaler og er det datoer med uvanlige åpningstider kan dette hurtig legges inn. Systemet kan også ha et ubegrenset antall brukere logget inn samtidig.

Når det gjelder dine gjester kan du raskt få en liste over dagens bookinger. Dersom du ønsker kan du også legge ved en undersøkelse der dine gjester kan komme med tilbakemeldinger etter besøket. Gjesteinformasjon lagres hurtig og trygt på en toppsikret server med daglig backup.

I tillegg til bookingsystem kan vi også tilby en rekke kassasystemer som passer perfekt for bruk i restauranter. Etter å ha jobbet lenge i bransjen har vi opparbeidet oss en betydelig kompetanse og vi yter alltid vårt beste for at du skal få de mest stabile og effektive systemene.

Har du spørsmål om vårt bookingsystem eller noen av våre andre produkter er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi gleder oss til å høre fra dem.

Ring oss idag +47 66 77 80 30 eller send en e-post til firmapost@kbd.as

Vi prøver å yte best mulig service til alle våre kunder for å gjøre deres opplevelse så god som mulig

Noen av våre kunder

Kopirett © 2013 & Alle rettigheter reservert av Aktiv1 AS