Kassaapparat / Kassasystem for de fleste behov/ Alt du behøver å vite om oss

Har du over tid tenkt tanken å effektivisere store deler rundt salget i din butikk med nytt og moderne kassaapparat? Stadig flere bedrifter velger nyere løsninger innen kassaapparat. Vi har jobbet med Casio kassaapparater siden 1991 og har derfor en betydelig kompetanse på dette området.

Når du skal finne et kassasystem er det viktig at du finner en modell som er tilpasset din virksomhet og dens behov. Ulike bransjer og virksomheter har forskjellige behov og her har vi en rekke produkter som kan programmeres for å være effektive og tidsbesparende for din forretning. Våre kassaapparater har mange gunstige fordeler, én av disse er at du kan gå inn å se salgstall og rapporter uansett hvor du befinner deg. En annen fordel er overføring av rapporter til deres regnskapssystem.

Kassasystem med god support

I det du har kjøpt nytt kassasystem eller kassaapparater, anbefaler vi at du signerer en telefonsupportavtale fra oss. Her har du tilgang til hjelp til enkel programmering, problemer ved bruk av kassaapparatet eller andre uforutsette problemer. Kan ikke problemet løses blir det nødvendig å sende over en tekniker. For oss er det viktig at ditt nye kassasystem fungerer 100% til enhver tid. Hensikten med vårt kassasystem er å forenkle din arbeidshverdag i butikken. Da skal både du og vi forvente at våre systemer fungerer optimalt. 

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss dersom du skulle ha spørsmål om kassaapparater.

Ring oss idag +47 66 77 80 30 eller send en e-post til firmapost@kbd.as

Vi prøver å yte best mulig service til alle våre kunder for å gjøre deres opplevelse så god som mulig

Noen av våre kunder

Kopirett © 2013 & Alle rettigheter reservert av Aktiv1 AS