Kassaruller av høy kvalitet/ Alt du behøver å vite om oss

Behøver du en ny avtale på kassaruller? Kasse og Butikkdata fører en rekke kassaruller produsert av en anerkjent dansk produsent og holder således høy kvalitet. Hos oss kan du få et riktig godt pristilbud på ruller, spesielt om det er snakk om større antall og storforbruk.

Vi har fire forskjellig varianter når det gjelder kvitteringer til kassaapparatet. Du kan velge mellom vanlige Termo kassaruller og Long Life, samt at du kan få vanlige kassaruller som er trefrie. Du kan også få doble kassaruller ved behov dersom dette er nødvendig.

Felles for våre ruller er at de passer inn i de fleste modeller av kassaapparater som er i bruk i dag. Vi har naturligvis også ruller for betalingsterminaler og restaurantregninger. Alle type ruller kan bestilles med virksomhetens logo og telefonnummer. Ønsker du dette er det bare å ta kontakt med oss for et pristilbud.

Siden 1991 har vi jobbet med kassaapparater og lignende produkter fra Casio. Dette betyr at vi har en stor viten om våre produkter og derfor kan hjelpe deg til å få en individuelt tilpasset kassesystem. Om du ønsker å bytte ut kassaapparat eller ønsker en ny betalingsterminal, kan vi helt sikkert hjelpe deg. De ulike systemene kan enkelt programmeres slik at det passer dine behov og Casio har også laget bransjerettede oppsett for å gjøre det enklere for deg.

Ønsker du et uforpliktende tilbud er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi ser frem til å høre fra dem.

Ring oss idag +47 66 77 80 30 eller send en e-post til firmapost@kbd.as

Vi prøver å yte best mulig service til alle våre kunder for å gjøre deres opplevelse så god som mulig

Noen av våre kunder

Kopirett © 2013 & Alle rettigheter reservert av Aktiv1 AS