Mobil betaling/ Alt du behøver å vite om oss

Mobil betaling blir stadig mer vanlig og det er i dag nesten uvanlig at kunder og gjester betaler kontant. Derfor er det også viktig å ha et betalingssystem som er stabilt, brukervennlig og effektivt. Med våre terminaler for mobil betaling kan du enkelt skrive ut forskjellige rapporter og flere av terminalene er også integrert med Casio kassaapparater.

Om du velger en terminal for mobil betaling kan vi gi deg en solid support om det skulle oppstå noen problemer. Oppsettet kan de fleste klare selv, men om det skulle være nødvendig, hjelper vi naturligvis også til med dette. Vi har også tilbehør som for eksempel kassaruller, Cloud-tjenester, nøkkelsneller, tellemaskiner og mye annet.

Vurderer du å gå over til en betalingsterminal med mobil betaling anbefaler vi at du tar kontakt med en av våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg mer enn gjerne til å finne det betalingssystemet som passer dine behov aller best.

Vi har arbeidet med bransjeprodukter fra Casio siden 1991 og kjenner våre produkter meget godt. Alle virksomheter er forskjellige og har ulike behov, og med våre produkter har vi muligheten til å individuelt tilpasse de ulike betalingssystemene slik at de passer din bransje og virksomhet.

Har du spørsmål om mobil betaling eller noen av våre andre produkter er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Ring oss idag +47 66 77 80 30 eller send en e-post til firmapost@kbd.as

Vi prøver å yte best mulig service til alle våre kunder for å gjøre deres opplevelse så god som mulig

Noen av våre kunder

Kopirett © 2013 & Alle rettigheter reservert av Aktiv1 AS