Online kassesystem/ Alt du behøver å vite om oss

Har du vurdert å gå over til et online kassesystem? Stadig flere velger denne løsningen da det finnes en rekke fordeler ved å bruke internett i forbindelse med betalingssystem. Vi har jobbet Casio kassesystemer siden 1991 og har derfor en betydelig kompetanse på dette området.

Ønsker du et online kassesystem er det viktig at du finner en modell som er tilpasset din virksomhet og dens behov. Ulike bransjer og virksomheter har forskjellige behov og her har vi en rekke produkter som kan programmeres for å være effektive og tidsbesparende for din forretning. Trenger du for eksempel funksjoner som take away, registrering per ansatt, gavekort, pantelink eller annet? Det er mye å ta stilling til, men dersom du tar kontakt med oss vil våre dyktige medarbeidere hjelpe deg med å finne et passende online kassesystem. En annen fordel med dette systemet er at du kan gå inn å se salgstall og rapporter uansett hvor du befinner deg.

Vi anbefaler at du signerer en telefonsupportavtale om du velger et online kassesystem fra oss. Her har du tilgang til hjelp til enkel programmering, problemer ved bruk av kassaapparatet eller andre uforutsette problemer. Kan ikke problemet løses blir det nødvendig å sende over en tekniker.

Vårt brede varesortiment betyr at du får alt du behøver i forbindelse med betalingssystemer fra en enkelt leverandør. Vi har kassaruller, betalingsterminaler, cloud-tjenester, seddeltellere, bookingsystem og mye annet.

Dersom du skulle ha spørsmål om online kassesystem som ikke besvares på våre nettsider, er du naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post så svarer vi så hurtig vi kan.

Ring oss idag +47 66 77 80 30 eller send en e-post til firmapost@kbd.as

Vi prøver å yte best mulig service til alle våre kunder for å gjøre deres opplevelse så god som mulig

Noen av våre kunder

Kopirett © 2013 & Alle rettigheter reservert av Aktiv1 AS