Reservasjonssystem med enkelt oppsett/ Alt du behøver å vite om oss

Med vårt reservasjonssystem easyTableBooking får restauranten et nytt og tidsbesparende verktøy som er lett å bruke for både gjester og ansatte. I stedet for å måtte ta bordbestillinger over telefonen kan dine gjester enkelt reservere et bord via din nettside eller facebook-side.

Dette er et reservasjonssystem som er blant de aller beste på markedet. Med en stor grad av fleksibilitet kan du tilpasse systemet til din restaurant. Du velger selv hvor mange bord og lokaler som skal legges inn, det kan være ubegrenset antall brukere innlogget, dine gjester mottar en SMS med bekreftelse på bestilling samt en påminnelse samme dag. Mulighetene er mange med easyTableBooking reservasjonssystem. Reservasjoner legges inn hele døgnet uten at du behøver å gjøre noe.

Systemet har også en funksjon som gjør at du kan sende ut et spørreskjema til dine gjester etter besøket og på den måten få viktige tilbakemeldinger. I tillegg kan systemet være kompatibel med PC, iPad, iPhone og de fleste andre plattformer som er tilknyttet internett. Dersom du finner det vanskelig å sette opp systemet selv, har vi medarbeidere som hjelper deg med dette. For oss er det viktigste at dine booking- og betalingssystemer fungerer prikkfritt hver eneste dag.

I tillegg til reservasjonssystem tilbyr vi også det meste innen betalingssystemer som for eksempel stasjonære og mobile betalingsterminaler, kassaapparater med tilknytning til internett, cloud-tjenester og annet.

Dersom det skulle være spørsmål som ikke besvares på våre nettsider, er du naturligvis velkommen til å ringe oss eller send en e-post, så svarer vi så hurtig som mulig.

Ring oss idag +47 66 77 80 30 eller send en e-post til firmapost@kbd.as

Vi prøver å yte best mulig service til alle våre kunder for å gjøre deres opplevelse så god som mulig

Noen av våre kunder

Kopirett © 2013 & Alle rettigheter reservert av Aktiv1 AS